Ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori in Sibiu.ro ?

Esti prima data la floraria online Flori in Sibiu.ro? Iti multumim. Pentru a-ti face vizita mai frumoasa, am scris mai jos cateva randuri despre ce ar trebui sa stii despre floraria online Flori in Sibiu.ro.

Comanzi 24 de ore pe zi

La Flori in Sibiu.ro comanzi online 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Flori in Sibiu.ro nu este inchisa niciodata.

Comenzi telefonice

Comenzile telefonice la Flori in Sibiu.ro le puteti face de Luni pana Sambata intre orele 9:00 si 20:00 doar pentru comenzile cu plata prin transfer bancar.

Exista o limita minima a unei comenzi

Floraria online Flori in Sibiu.ro are o limita minima a comenzii de 40,00 Lei.

Modalitatile de plata

Plata buchetului de flori se poate face online folosind un Card de credit sau debit, un cont PayPal sau prin Transfer Bancar.

Costul transportului

Livrarea buchetului de flori este GRATUITA pentru orasele Sibiu si Medias si va fi efectuata intre 2 si 6 ore prin serviciul propriu de curierat, in functie de complexitatea buchetului de flori ales si distanta de livrare.

Suport Telefonic

Floraria Flori in Sibiu.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Sambata intre 9:00 si 20:00. Sunati-ne si intrebati-ne la numarul de telefon: +40 741 349 693

Abonatilor le trimitem noutati

La floraria Flori in Sibiu.ro ai reduceri si oferte temporare si de scurta durata oferite abonatilor la newsletter.

Toate produsele noastre sunt in stoc

Daca acestea lipsesc accidental, floraria Flori in Sibiu.ro are o politica de substitutie prin care, pentru a nu pierde ocazia cu care faceti cadouri, putem inlocui unele flori, nuanta sau culoarea florilor, dar nu la o calitate inferioara celor comandate de catre dvs. si fara a altera in vreun fel calitatea si mesajul cadoului comandat.

Închide meniul
×

Coșul meu