Înlocuirea produselor ce au ajuns în condiții ideale

În cazul articolelor perisabile, cererea de înlocuire trebuie să fie depusă în termen de 24 de ore de la primirea produslui. Nu există taxe suplimentare de transport pentru livrarea de produse ce urmeaza a fi înlocuite.

Rambursare / garantia returnarii banilor (Dacă nu se livreaza la data solicitata)

Vom rambursa în întregime costul comenzii dvs, dacă livrarea nu se face la data si ziua solicitată în comanda.Vă rugăm să plasați comanda cu cel puţin 24 de ore înainte de livrare. Plasarea mai tarzie de 24 a comenzii nu include rambursarea în cazul unei solicitari de anulare a comenzii.

Rambursarea împotriva non-livrare (livrare prin curier)

Pentru livrarea de bunuri, prin curierat, partenerii noștri vor încerca livrarea produselor și buchetelor de flori de două ori. În cazul în care livrarea nu s-a putut efectua în toate cele două încercări, ca urmare a destinatarului indisponibil, adresa inexacta, etc, nu se vor face restituiri.

Rambursarea la anularea comenzilor

Rambursarea costurilor în cazul comenzilor anulate se va face doar daca solicitarea de anulare a unei comenzi plătite vine mai devreme de 4 ore de momentul de livrare a produselor.

Restituire parțială

În cazul livrarilor de mai multe produse, pentru cazurile în care livrarea nu se face pentru anumite produse, se vor rambursa doar costurile pentru produsele nelivrate.

Politică de Retur

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna, și veți primi banii înapoi în următoarele condiții:

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt predispuse a se deteriora sau a expiră rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Flori In Sibiu se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denunțare și retur:

1. Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și coșurile, da.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: SIBIU, Str. Hategului, nr.7, Sc. E, et.3, Ap. 63, prin orice curier doriți.

3. Transportul coletului de retur va fi plătit de către cumpărător.

4. În colet se vor află toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoană care a inițiat și plătit comandă, care notifica denunțarea contractului și solicita returnarea sumei plătite, indicând contul și bancă unde se vor returna banii.

5. Coletul trebuie trimis la sediul Flori In Sibiu.ro în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Sumă plătită va fi rambursată integral in 14 de zile calendaristicede la primirea notificării de retragere.

7. În urmă intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunță la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie să ne anunțe prin mail, poștă, telefon, SMS, verbal etc.

Am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

 

Ultima actualizare: 2024-03

Vă mulțumim,
Conducerea FloriinSibiu.ro

Închide meniul
×

Coșul meu