fbpx

Politica de confidentialitate

Vă mulțumim că vizitați acest website. Sperăm că veți fi încântați să aflați mai multe despre FloriInSibiu.ro și produsele respectiv serviciile noastre.

Identificarea comerciantului online

Serviciul www.floriinsibiu.ro este oferit de Tulipa Flower Shop SRL

Date de contact :

office@floriinsibiu.ro

+40 (741) 349 693
Cisnădie, Aleea Valea Săpunului Bl. A, sc A ap 9

CUI 39562578
RC: J32/942/2018

Banca Transilvania
RO07 BTRL RONC RT04 5465 8901

Prin această “Politica de confidentialitate” ne angajăm să furnizam utilizatorilor informații clare și complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.FloriInSibiu.ro și despre modul în care aceste date sunt stocate și folosite de către compania noastră, dar și de către partenerii noștri (rețele de publicitate).

“Politica de confidentialitate” explică, de asemenea, modul în care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet și politica de cookies. De asemenea, vă informăm și asupra drepturilor pe care le aveți în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

FloriInSibiu.ro respectă dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-ul nostru și comunică cu noi pe cale electronică. Am dezvoltat astfel această “Politica de confidentialitate” cu scopul de a va informă asupra modului în care www.FloriInSibiu.ro.ro colectează, folosește și procesează informațiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această “Politica de Confidentialitate” și în cadrul „Termenilor și Condiților” aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate și/sau termeni și condiții, va rugăm să nu utilizați acest site.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate în această politică de confidențialitate, iar modificările se vor aplică pentru activități și informații colectate ulterior publicării. Va încurajăm să revedeți periodic această politică de confidențialitate pentru a va asigură că sunteți informați cu privire la orice schimbări și la modul în care informațiile pot fi utilizate.

Ce date cu caracter personal sunt colectate, în ce scopuri și pe ce bază legală?

FloriInSibiu.ro colectează datele personale furnizate de dvs. atunci când plasați o comandă sau solicitați informații prin intermediul formularului de contact/chat/rețele sociale/telefon. Solicitarea poate include numele și prenumele dvs., adresă dvs. de e-mail, numărul de telefon, țara dvs., societatea dvs., informații despre societate, domeniul dvs. de interes și adresa fizică dar și datele de contact ale destinatarului comenzii plasate de dvs. (denumite în continuare „Date cu caracter personal”).

FloriInSibiu.ro utilizează datele cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile de marketing/ promovare și pentru a vă oferi o experientă personalizată, informații și marketing relevante pentru dvs. prin e-mail, SMS, telefon, notificări  sau adrese privitoare la informări, comenzi, unelte, produse, aplicații, evenimente și produse.

Bază juridică a prelucrării datelor dvs. cu caracter personal pentru a trimite buletine informative o reprezintă consimtămantul dvs. (articolul 6 alineatul 1 literă a din Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul (UE) 2016/679) („RGPD”).

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate numai în scopuri diferite, dacă acest lucru este necesar pentru a respectă obligațiile legale sau de reglementare (de exemplu, transferul către instanțe sau organele de urmărire penală), dacă v-ați dat acordul pentru prelucrarea respectivă sau dacă prelucrarea este legală în temeiul legii. Nu sunteți obligat să vă dați consimtămantul de primire a serviciilor de marketing și prelucrare corespunzătoare a datelor dvs. cu caracter personal. Dacă nu ne acordați consimtămantul dvs., nu veți putea obține serviciile de marketing.

Este important să rețineți că prin accesarea și utilizarea www.floriinsibiu.ro (denumit pe scurt „Site-ul”,  „Vanzătorul”sau ”Platforma”), ne puteți furniza o varietate de informații cu privire la dvs.

De asemenea, ne oferiți informații cu caracter personal și atunci când plasați comenzi (pe Site sau pe Facebook).

Pe scurt, www.floriinsibiu.ro poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați furnizat în mod direct (prin completarea formularelor de înregistrare, prin corespondența electronică, prin comandă, prin contracte) sau informații cu privire la dvs. în calitate de destinatar al comenzilor altor clienți www.florinsibiu.ro.

Aceste informații pot include: nume, prenume, adresă, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre, informații referitoare la plasarea comenzilor, procesarea plăților și livrarea produselor și serviciile solicitate, informații tehnice colectate prin intermediul așa numitelor Cookies.

În toate cazurile, procesarea se va limită la ceea ce este strict necesar în raport cu scopurile legitime pentru care aceste date au fost furnizate sau colectate de www.floriinsibiu.ro.

Legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal impune o serie de motive diferite pentru care o companie poate colectă și procesa datele dvs. personale, incluzând:

(i) Consimțământ

În situații specifice, putem colectă și procesa datele doar cu acordul dvs.

De exemplu, când bifați o căsuță dedicată pentru a primi buletine informative/ Newsletteruri www.floriinsibiu.ro.

(ii) Obligații contractuale sau precontractuale

În anumite circumstanțe, avem nevoie de datele dvs. personale pentru a ne conformă obligațiilor contractuale intervenite între noi.

De exemplu, dacă comandați un produs pentru livrarea la domiciliu, vom colectă adresă dvs, datele dvs. de identificare, datele necesare pentru executarea contractului.

(iii) Obligații legale

Dacă legea ne obligă, este posibil să procesam datele dvs.

De exemplu, putem transmite detalii despre persoanele implicate în activități infracționale/fraude șamd.

(iv) Interes legitim

În situații specifice, solicităm și prelucrăm date în temeiul interesului nostru legitim, într-un mod care ar putea fi în mod rezonabil apreciat drept necesar pentru desfășurarea sau optimizarea activității noastre și/sau îmbunătățirea produselor / serviciilor www.floriinsiniu.ro.

În toate cazurile, prelucrarea nu va avea un impact semnificativ asupra drepturilor, libertăților sau intereselor dumneavoastră.

De exemplu, vom putea folosi istoricul achizițiilor pentru a putea dezvoltă și ofertă noi servicii/produse, conform cererilor dvs.

Pentru mai multe detalii cu privire la categoriile de date înregistrate, scopul prelucrării, temeiul legal și durată prelucrării, va rugăm să consultați secțiunile de mai jos.

CÂND EXISTĂ POSIBILITATEA DE A COLECTĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Putem prelucra datele dvs. atunci:

–         Când vizitați Site-ul sau aplicațiile www.floriinsibiu.ro (deja disponibile sau în curs de implementare);

–         Când achiziționați un produs sau un serviciu Online de la Flori în Sibiu;

–         Când va deschideți un Cont pe www.floriinsibiu.ro;

–         Când va înscrieți în cadrul unui program de fidelizare;

–         Când ne contactați prin orice mijloace pentru cereri/ sugestii/ reclamații/exercitarea drepturilor dvs./infomatii suplimentare;

–         Când va înscrieți la eventuale concursuri sau promoții www.floriinsibiu.ro

Perioada de păstrare

Datele colectate în scopurile menționate mai sus vor fi stocate numai atâta timp cât este necesar pentru scopurile menționate mai sus, respectiv atâta timp cât nu vă retrageți consimțământul de marketing. Aceasta înseamnă că, dacă vă retrageți consimțământul, FloriInSibiu.ro va elimina datele dvs. din sistemul de marketing și va păstra numai istoricul generat de sistem pentru a ne asigura că nu vă vom mai contacta din nou legat de serviciile noastre de marketing.

Drepturile dumneavoastră

Dacă v-ați acordat consimțământul cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă puteți retrage acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior. Acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării datelor efectuată înainte de retragerea consimțământului.

  • Dreptul la acces

Aveți dreptul de a obține de la societate o confirmare privind faptul că datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, dacă este cazul, să solicitați acces la datele cu caracter personal( la adresa de email : office@floriinsibiu.ro).

Informațiile privind accesul includ, printre altele, scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal în cauză și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi divulgate datele cu caracter personal. Cu toate acestea, nu este un drept absolut, iar interesele altor persoane vă pot restrânge dreptul de acces.

  • Dreptul la rectificare

Aveți dreptul de a obține de la noi rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte. În funcție de scopurile prelucrării, aveți dreptul să completați date cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

  • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)

În cazul în care păstrarea acestor date încalcă Regulamentul, dreptul Uniunii sau dreptul intern sub incidența căruia intră operatorul.

  • Dreptul la restricționarea procesării

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a obține de la noi restricții privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și pot fi prelucrate numai de noi în anumite scopuri.

Dreptul de a va opune: În anumite circumstanțe, aveți dreptul să vă opuneți, din motive legate de situația dvs. particulară, sau în cazul în care datele personale sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în orice moment, la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către noi și ni se poate solicita să nu mai procesăm datele dvs. cu caracter personal.

  • Dreptul la portabilitatea datelor: În anumite circumstanțe, este posibil să aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un device și puteţi avea dreptul să transmiteți aceste date la o altă entitate fără ca noi să vă împiedicăm.
  • Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Dacă doriți să aflați mai multe sau doriți să utilizați unul sau mai multe dintre drepturile de mai sus, puteți contacta floriinsibiu.ro prin trimiterea unui e-mail la adresa office@floriinsibiu.ro.

Informatii colectate de floriinsibiu.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv floriinsibiu.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt fișierele de tip cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul https://ec.europa.eu/info/cookies_ro sau in politica noastra de cookie-uri: https://www.floriinsibiu.ro/politica-cookie-uri/

Utilizam aceste informatii descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite retelei de publicitate Google sa selectioneze cat mai relevant audienta online.

Daca www.floriinsibiu.ro a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, www.floriinsibiu.ro poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de www.floriinsibiu.ro va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@floriinsibiu.ro.

Condiții generale

Florăria online FloriînSibiu.ro respectă cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și vizitatorilor și se angajează să nu transmită datele personale ale acestora către terți și să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin online.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizam adresă dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresă dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui website.

1. Modalitățile de colectare a datelor cu caracter personal

– direct de la dumneavoastra, prin completarea formularului de creare a unui cont de client si plasarea unei comenzi pe Site;

– automat, in momentul accesarii Site-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

2. Tipuri de date colectate

2.1. Prin accesarea de către dumneavoastră a Site-ului www.floriinsibiu.ro, dar și prin intermediul completării formularului de creare a unui cont și plasarea unei comenzi, Vânzătorul va colectă următoarele date: numele complet, adresă de facturare, adresă de livrare, numărul de telefon la care va putem contacta, adresă de e-mail, istoricul produselor căutate și comandate. De asemenea, Vânzătorul poate stoca următoarele detalii privind vizitarea Site-ului, însă fără a se limită la: date de trafic pentru asigurarea unei experiențe optimizate sau alte date de comunicații cum ar fi cele necesare pentru asigurarea securitații site-ului.

2.2. Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe Site, va dați consimțământul în mod expres că datele dumneavoastră să intre în bază de date a Vânzătorului și să fie prelucrate sau folosite pe viitor numai în scopurile declarate în cadrul acestei politici.

2.3. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de către personalul autorizat al Vânzătorului. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizați vor rămâne confidențiale, nu vor fi afișate public și nu vor fi dezvăluite altor utilizatori.

2.4. Aveți posibilitatea de a modifica informațiile cu caracter personal furnizate, prin logarea în contul creat pe site și accesarea secțiunii „Contul Meu”. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt eronate sau nu mai sunt valabile, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Va rugăm să aveți în vedere că deschiderea unui cont de client pe Site-ul nostru nu este în niciun caz obligatorie; În măsură în care alegeți să nu deveniți Utilizator www.floriinsibiu.ro puteți în continuare să plasați Comenzi pe Site însă nu veți putea folosi modulele specifice dedicate Utilzatorilor (i.e. istoric comenzi, adrese curente etc).

2.5. Informații necesare pentru procesarea și validarea comenzilor și livrărilor;

2.6. Detalii despre istoricul cumpărătorilor dvs. efectuate în calitate de utilizator;

2.7. Detalii furnizate de dvs. pentru a va recomanda produse și servicii de interes pentru dvs. și pentru a va îmbunătăți experiență de cumpărături. Desigur, este întotdeauna alegerea dvs. dacă împărtășiți astfel de informații cu noi;

2.8. Detaliile interacțiunilor dvs. cu noi prin intermediul punctelor noastre de contact, pe Site sau prin utilizarea uneia dintre aplicațiile noastre ori pe Facebook;

De exemplu, înregistram detalii despre orice plângeri sau comentarii/ solicitări pe care ni le adresați, detalii despre achizițiile pe care le-ați făcut, articole afișate sau adăugate în coșul dvs. de cumpărături;

2.9. Detalii despre vizitele pe site-urile sau aplicațiile noastre;

Informații de natură tehnică culese prin utilizarea cookie-urilor. Aflați mai multe despre modul în care folosim cookie-uri și tehnologii similare în secțiunea Cookies.

2.9.1. Comentariile și recenziile dvs. cu privire la produsele și serviciile www.floriinsibiu.ro;

2.9.2. Numele dvs. de utilizator social media, dacă interacționați cu noi prin aceste canale, pentru a ne ajuta să răspundem la comentariile, întrebările sau feedback-ul dvs.

2.9.3. În cazul în care efectuați o comandă pe Site, vom prelucra următoarele informații: Cu privire la Utilizator: datele de logare în cont, datele de identificare (Nume, prenume, număr de telefon), mesaj personal asociat comenzii sau alte precizări pe care le considerați dvs. necesare, Semnătură Client (spre exemplu, poate include un nickname), dacă este cazul.

2.9.4. În ipoteză în care Comandă se realizează în calitate de Vizitator, iar nu în calitate de Utilizator, se vor prelucra următoarele informații: Nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, mesaj personal asociat comenzii, Semnătură Client, dacă este cazul.

2.9.5. În cazul în care sunteți delegatul unei persoane juridice, vom prelucra strict informațiile prevăzute de lege pentru corectă completare și înregistrare a documentelor contabile.

2.9.6. În situația în care Clientul www.floriinsibiu.ro nu dorește să se semneze sau dorește că livrarea să fie supriza sau să rămână anonim, prelucrarea va fi limitată la ceea ce este strict necesar pentru procesarea comenzii și livrarea produselor către destinatar.

2.9.7. În orice caz, în calitate de Client aveți obligația de a furniza date corecte, exacte, și să acționați întotdeauna cu bună-credința anterior sau cu ocazia plasării unei comenzi pe Site sau în Social Media.

2.9.8 În final, trebuie să folosim datele destinatarului astfel încât să putem livra comandă dvs. persoanei pe care doriți să o surprindeți în mod plăcut. Astfel, cu privire la destinatarul buchetului/aranjamentului floral: vom prelucra informațiile completate de dvs. în cuprinsul formularului dedicat ( i.e. adresă, nume, prenume, număr de telefon, mesaj asociat comenzii, dacă este cazul și confirmarea de primire).

3. Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

3.1. Scopurile colectării datelor dumneavoastră de către Vânzător, fără alte obligații, sunt următoarele:
– procesarea comenzilor pe care le realizați, confirmarea acestora, informarea privind evoluția comenzilor și livrarea
– realizarea unor profile de marketing
– comunicarea unor oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului
– participarea la eventualele concursuri organizate de Vânzător
– comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispoziție de Vânzător
– completarea chestionarelor, sondajelor sau înscrierea la newslettere puse la dispoziție de Vânzător
– statistici necesare pentru îmbunătățirea calității și conținutului site-ului și a serviciilor puse la dispoziție de Vânzător
– statistici necesare pentru asigurarea siguranței site-ului și serviciilor puse la dispoziție de Vânzător
– personalizarea și îmbunătățirea experienței pe Site.

3.2. Refuzul dumneavoastră de a furniza datele cu caracter personal poate avea următoarele efecte:
– imposibilitatea de a plasa comenzi pe Site
– nu veți putea primi oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului
– nu veți putea participă la eventualele concursuri organizate de Vânzător
– nu vi se vor comunică mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispoziție de Vânzător
– nu veți putea completă chestionarele, sondajele sau să va înscrieți la newsletters puse la dispoziție de Vânzător

3.3. Pentru a răspunde solicitării dvs. de deschidere a Contului, de a va putea autentifica și identifica în calitate de Utilizator, de a va pune la dispoziție funcțiile și modulele dedicate Utilizatorilor, de a îmbunătăți experiență dvs. în momentul navigării pe Site, prin optimizarea și adaptarea conținutului afișat și susceptibil a fi accesat. Prelucrarea se realizează în bază interesului nostru legitim de răspunde solicitărilor vizitatorilor și de a le oferi cea mai bună experiență posibilă pe Site.

3.4. Pentru a prelua orice comenzi pe care le plasați prin intermediul Site-ului, a aplicațiilor sau a paginilor de socializare sau în situația în care solicitați rambursarea/anularea comenzilor, în vederea executării obligațiilor noastre contractuale ori precontractuale, după caz.

3.5. De a veni în sprijinul dvs., de a onora comenzile transmise, de a adapta, optimiza și particulariza interacțiunea dvs. cu www.floriinsinbiu.ro, de a asigură că livrarea se realizează conform solicitării dvs., în bază obligațiilor noastre contractuale.

3.6. Pentru a va putea furniza produsele și serviciile Flori in Sibiu și a va oferi garanția îndeplinirii în mod prompt a obligațiilor noastre contractuale apărute că urmare a validării comenzii, precum personalizarea bunurilor/serviciilor la cererea dvs.

3.7. Pentru a răspunde la întrebările dvs., sau atunci când formulați reclamații, ne transmiteți recenzii, comentarii sau ne abordați în alt mod; Este în interesul nostru legitim de afaceri să va răspundem.

3.8. Pentru a ne proteja afacerea, Site-ul, domeniul, produsele software integrate împotriva fraudei și altor activități ilegale. Această include și utilizarea datelor dvs. personale pentru a menține, actualiza și proteja conturile de utilizator. Vom face toate astea ca parte a interesului nostru legitim.

3.9. Pentru a procesa plăți și pentru a preveni tranzacțiile frauduloase. Facem acest lucru pe bază intereselor noastre legitime de afaceri.

3.9.1. Pentru a vă trimite comunicările/informările obligatorii, în bază obligațiilor noastre legale;

3.9.2. Pentru a afișa un conținut adecvat relevant pe Site sau aplicațiile noastre; De exemplu, este posibil să analizăm o listă de articole pe care le-ați examinat recent și să vă oferim recomandări în funcție de istoricul achizițiilor sau de orice alte date pe care ni le comunicați.

3.9.2 Promoțiile concursurile la care înscrieți, pe consimțământului expres acordat la momentul înscrierii.

3.9.3. Pentru dezvoltarea, testarea îmbunătățirea sistemelor, serviciilor produselor pe care vi le oferim. Vom face acest lucru pe intereselor noastre legitime de afaceri.

3.9.4. Anumite situații specifice, pentru trimite solicitări de sondaj / feedback. Aceste mesaje nu vor include niciun conținut promoțional și nu necesită consimțământul prealabil atunci când trimise prin e-mail sau prin mesaje text. Avem un interes legitim facem acest lucru, deoarece astfel produsele / serviciile noastre devin mai relevante pentru dvs.

4. Comunicarea prin e-mail

4.1. E-mail-urile vor fi folosite pentru a comunică statusul comenzilor (confirmarea și evoluția acestora, timpul de livrare) și pentru a transmite periodic oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului în cadrul procesului de optimizare a comenzilor plasate pe website.

4.2. Prin introducerea e-mail-ului în câmpul „Aboneaza-te la newsletterul nostru” prezent în zonă inferioară a Site-ului, va dați acordul să primiți newslettere pe e-mail care vor conține oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului.

4.3. E-mail-urile primite că urmare a consimțământului dumneavoastră vor conține și un link prin care va veți putea dezabona în orice moment de la acest serviciu.

4.4. Vânzătorul nu promovează spamul și nu va furniza unor terți adresă de e-mail cu care v-ați înregistrat pe Site.

5. Date colectate automat (Cookies si IP)

5.1. Putem colectă automat în scopuri administrative sau statistice informații despre computerul dumneavoastră sau dispozitivul prin intermediul căruia accesați Site-ul, inclusiv, însă fără a ne limită la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul și versiunea browserului folosit, volumul și statusul transmiterii de date, data și oră locală, produsele căutate și vizualizate.

5.2. În aceleași scopuri, putem obține informații despre dumneavoastră prin cookies – fișiere unice prin care se stocheaza informații de tip text, fără însă a puteți fi identificați în niciun fel, stocate automat de către site-uri în hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul căruia navigați pe internet. Acestea permit site-urilor să recunoască vizitatorii care revin și să furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile furnizate. Din setările browserului dumneavoastră puteți dezactiva acceptarea de cookies sau le puteți șterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esențiale în efectuarea comenzilor pe Site, va recomandăm să nu le dezactvitati. Pentru mai multe detalii privind cookies, va rugăm să accesați pagina http://www.aboutcookies.org/

5.3. Vânzătorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioadă existenței contului pe Site. În urmă ștergerii contului dumneavoastră, aceste date vor fi anonimizate automat și folosite doar în scopul unor statistici interne.

5.4. Aceste informații nu vor fi folosite pentru a identifică utilizatorii, cu excepția cazurilor în care avem o obligație legală în acest sens.

Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie să înaintați o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, la sediul Vânzătorului, sau să ne contactați prin e-mail la adresă office@floriinsibiu.ro – cu condiția să ne scrieți de pe adresa de e-mail folosită la crearea contului.

6. Angajamentul nostru fata de siguranta si protectia datelor cu caracter personal

6.1. Site-ul folosește măsuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal împotrivă distrugerii accidentale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau folosirii greșite a informațiilor care se află în bază de date a Vânzătorului.

6.2. Este important că utilizatorul să ia toate măsurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului său personal. Recomandăm alegerea unei parole puternice, care să fie ținută privată. De asemenea, trebuie faceți întotdeauna logout și să vă deconectați din cont după încheierea unei sesiuni online de pe un calculator public / shared.

6.3. Dacă luăm la cunoștință orice abuz legat de datele furnizate de către dumneavoastră, este posibil să încercam să va informăm, pentru a putea luă măsurile potrivite de siguranță. De asemenea, în cazul unui abuz asupra sistemului de siguranță, vom pune un avertisment pe Site.

6.4. Detalii privind plățile online

Plată serviciilor de pe acest Site este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Netopia MobilPay și PayPal.

În vederea eliminării riscului că datele dumneavoastră să fie accesate în mod neautorizat/nelegal și să fie folosite abuziv de terțe persoane, Flori in Sibiu și Netopia Mobilpay respectiv PayPal garantează securitatea sistemelor informatice implementate.

Cu această ocazie, reamintim faptul că informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.floriinsibiu.ro, ale partenerilor sau pe serverele MobilPay/PayPal.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plată cu carduri Visa sau Mastercard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificata în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem prin introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

7. Minori

Dacă nu ați împlinit vârstă de 18 ani, trebuie să va adresați părintelui sau tutorelui dvs. înainte de a ne trimite orice fel de informații, înainte de a ne cere să corespondăm electronic sau în orice alt mod.

8. Notificare

Independent de cele expuse anterior, vă vom notifica cu celeritate, într-un termen de cel mult 72 de ore, în orice situație în care vom constată o încălcare a securității datelor dvs. de natură a cauza riscuri majore pentru drepturile și libertățile dvs.

9. Newsletter

Abonarea la Newsletter-ul nostru este în toate cazurile opțională și se efectuează strict în bază alegerii și consimțământului dvs. liber exprimat.

Dacă va abonați la Newsletter în calitate de Utilizator, vom procesa următoarele informații Nume, Prenume, Denumire cont, Adresă de e-mail; Dacă va abonați în calitate de Vizitator: vom procesa doar adresa dvs. de email și/sau alte informații solicitate în mod explicit în cadrul formularului (Nume/Prenume, etc.).

Scopul prelucrării se referă strict la comunicarea ofertelor valabile pentru abonați, reminder pentru ziua de nume a celor dragi (onomastice, sărbători importante), sfaturi despre plante și flori, direct de la specialiști sau alte informații care ar putea prezența interes pentru dvs.

Temeiul legal al prelucrării este reprezentat de consimatamantul dvs. liber exprimat prin bifarea căsuței de „Abonare”. Consimțământul dvs. va fi re-verificat prin e-mail, printr-o solicitare de confirmare a opțiunii dvs. de abonare.

Durată prelucrării este limitată la perioadă de timp strict necesară pentru transmiterea de Newsletter-uri către dvs. Prelucrarea va înceta imediat ce veți alege să va dezabonați.

Puteți oricând să va retrageți consimțământul și să va opuneti la comunicarea oricăror informații de către Flori in Sibiu în manieră reglementată prin prezența subsectiune. În acest sens, va fi suficient să ne informați cu privire la opțiunea dvs. de dezabonare trimițându-ne un e-mail utilizând următoarea adresă de contact: office@floriinsibiu.ro.

10. Cum ne puteți contacta?

Pentru a ne comunica orice fel notificare, cerere, solicitare, ori în vederea exercitării drepturilor dvs. menționate mai sus, vă rugăm să aveți în vedere următoarele date de contact:

Tulipa Flower Shop SRL

+40 (741) 349 693
Cisnădie, Aleea Valea Săpunului Bl. A, sc A ap 9

CUI 39562578
RC: J32/942/2018

office@floriinsibiu.ro

Mai jos, îți oferim dreptul de exportare sau ștergere a datelor tale de utilizator care pot fi stocate pe acest site:

Select your request:


Închide meniul
×

Coșul meu