Lansare website nou cu o experiență îmbunătățită a procesului de comandă

Lansare website nou cu o experiență îmbunătățită a procesului de comandă

Dragi clienți,

Dragi vizitatori,

Magazinul nostru online s-a născut din dorința și totodata necesitatea unei variante mai simple de a comanda buchete și aranjamente florale realizate pentru clienții noștri.

De aceea, începând de acum, vă punem la dispoziție o interfață nouă cu un design minimalist și un proces de comandă simplificat pentru a facilita comenzile de buchete și aranjamente florale în mediul online, pe raza județului Sibiu și nu numai (acoperim livrarea și în localitățile limitrofe județului Sibiu pâna la o distanță de 90 de km față de Sibiu sau Mediaș).

Dupa ce alegeți produsul dorit împreună cu cadoul dorit (opțional) și apăsați butonul “Adăugă la coșul de cumpărături”, veți avea posibilitatea să estimați timpii și costurile de livrare în pagina coșului de cumpărături sau în pagina de finalizare comandă. În cazul în care întâmpinați orice fel de probleme pe website sau ceva este neclar, vă încurajăm să ne scrieți pe adresa de e-mail office@floriinsibiu.ro sau să ne sunați la +40741 349 693 și vă ajutăm în orice situație.

Realizăm aranjamente florale deosebite de peste 20 de ani iar de 4 ani livrăm cu responsabilitate aranjamente și în mediul online. Nu livrăm doar flori ci oferim o întreagă experiență de design floral, prin implicarea permanentă a artiștilor noștri florali.

Livrarea se face direct din atelierul propriu, prin propriul serviciu de curierat rapid.

Suntem o echipă de floriști  în continuă dezvoltare, investim în designerii noștri în mod continuu, prin participarea la workshop-uri și demonstrații florale ce ne pun în temă cu trendurile în materie de design floral iar obiectivul nostru este să excelăm în realizarea unor buchete și aranjamente florale deosebite.

Vă dorim cumpărături plăcute!

Echipa FloriÎnSibiu

Acest articol are 1 comentariu

  1. Farcas Alexandru

    Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada: bun gust, promptitudine, receptivitate si respect. Va multumesc si va doresc succes in continuare!

Lasă un răspuns

Închide meniul
×

Coșul meu