Despre florăria online FloriInSibiu.ro

Magazinul nostru online s-a născut din dorința de a avea o metodă mai simplă prin care să putem pune la dispoziție buchetele și aranjamentele florale realizate de către noi, pentru clienții noștri.

Echipa noastră realizează aranjamente florale deosebite de peste 20 de ani iar de 4 ani livrăm cu responsabilitate aranjamente florale și buchete cu flori în mediul online. Nu livrăm doar flori ci livrăm o întreagă experiență pentru tine – prin implicarea directă a designerilor noștri florali – livrarea fâcându-se direct din atelierul nostru, prin intermediul propriului serviciu de curierat rapid.

Suntem o echipă de floriști  în continuă dezvoltare și investim în designerii noștri în mod continuu – prin participarea la workshop-uri și demonstrații florale ce ne pun în temă cu trendurile în materie de design floral.

Încredere și promptitudine

Folosim întodeauna furnizori de flori și materiale de încredere, care ne oferă produse de calitate, cu o varietate foarte mare de soiuri de flori, pentru ca noi, la rândul nostru, să oferim calitate clienților noștri.

Credem cu tărie că toate aceste avantaje fac din florăria online FloriÎnSibiu.ro un serviciu excelent pentru persoanele care doresc să dăruiască un buchet de flori sau să facă o surpriză frumoasă unei persoane apropiate.

Închide meniul
×

Coșul meu