Unde și când livram ?

Livrarea buchetelor de flori prin floraria online Flori in Sibiu.ro se face în mod GRATUIT în municipiile Sibiu și Mediaș precum și în localitățile limitrofe acestora (Șelimbăr, Șura Mare, Rașinari, Târnava, Brateiu, Moșna, de Luni până Sâmbătă între orele 08:30 și 20:30. În cazuri excepționale și la cerere putem livra și Duminica.

La cerere și contra cost putem livra și în alte localități ale județului Sibiu.

În funcție de ora la care se efectuează comanda și de adresa de destinație, buchetul de flori sau cadoul va ajunge între 2 ore si 6 ore din momentul confirmării plății.

Tarife de livrare

GRATUITĂ pentru livrarea buchetelor de flori în municipiile Sibiu și Mediaș, Șelimbăr, Șura Mare, Rașinari, Târnava, Brateiu, Moșna.

Pentru livrarile în alte localități ale județului Sibiu se percepe tariful de 2.5 lei / km parcurs.

Livrarea buchetelor de flori prin florăria online Flori în Sibiu.ro se face în maxim 4 ore de la confirmarea plătii comenzii; dacă din cauze ce nu țin de florăria online Flori în Sibiu.ro comandă de flori nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore. Dacă în acest timp livrarea nu a putut fi făcută (din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului), comandă se anulează automat după 48 de ore, fără posibilitatea de returnare a plătii.

Politica de substituire:

Suntem dedicati livrării comenzilor exact așa cum sunt prezentate pe site. Însă se poate întâmplă ca datorită sezonalității florilor sau datorită stocului acestora, anumite varietăți de flori să nu fie disponibile. În acest caz, comandă va fi executată cu flori de valoare și frumusețe cel puțin egale cu cele comandate, cu o culoare cât mai apropiată sau cu o specie de floare cât mai apropiată de cea comandată. În toate cazurile în care substiuția este necesară, vom păstra întotdeauna valoarea și integritatea produsului general și vom fi în permanență în legătură cu tine, clientul nostru.

De asemenea, va rugăm să luați în considerare faptul că vasele, vazele, coșurile sau alte recipiente prezentate în imagini sunt doar cu titlu de prezentare și pot diferi în funcție de stocurile disponibile. Ne rezervăm dreptul de a face aceste modificări fără a fi nevoiți să anunțăm în prealabil clientul, acestea însă nu vor afecta negativ sub nici un aspect buchetul sau aranjamentul floral ales.

Închide meniul
×

Coșul meu