Cum platesc aranjamentele si buchetele de flori pe floraria online Flori in Sibiu.ro?

Vă punem la dispoziție multiple metode de plată, simple și flexibile:

  1. Plata cu un card bancar: cea mai simplă și mai rapidă metodă de plată. Sunt acceptate la plată cardurile cu siglă Visa și Mastercard, atât internaționale cât și locale, de debit sau de credit. Procesul este total securizat și se realizează prin platforma Mobilpay, datele nefiind stocate pe serverele noastre. Deși suma de plată este afișată în RON, puteți utiliza și carduri emise în orice altă monedă, conversia făcându-se automat la cursul băncii din momentul respectiv.

Doar în cazul plătii cu cardul confirmarea este instantanee, iar comandă va fi procesată imediat.

La finalizarea plătii va vom afișa factura proforma aferentă comenzii. Sunt acceptate la plată cardurile cu sigla Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club.

2. Plata cu Paypal: pentru plata cu Paypal este necesar să aveți un cont Paypal. În ultimul pas de comandă va rugăm selectați „Plătește cu Paypal” iar după ce apăsați  „Finalizează comanda”  veți fi redirecționat către site-ul www.paypal.com afișând formularul de plată pentru comanda ta. La finalizarea plătii îți vom afișa factura proformă aferentă comenzii efectuate.

3. Prin transfer bancar în contul nostru (ordin de plată): dacă sunteți titularul unui cont bancar, poți face transfer din contul tău direct în contul nostru, prin sistemul online banking sau la ghișeul băncii la care dețineți contul. În cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii veți primi pe e-mail factura proforma, unde veți găsi toate detaliile pentru efectuarea plătii.

Vă aducem la cunoștință că pentru a putea onora comanda ta trebuie să vedem plata în contul nostru, fapt care ar putea întarzia livrarea comenzii cu pana la 48 de ore în cazul plății dintr-o altă bancă decât Banca Transilvania.

De aceea nu ne asumăm responsabilitatea întârzierilor cauzate de selecția acestei metode de plată. Pentru a asigura procesarea rapidă a comenzii, vă recomandăm să folosiți plata online prin card bancar, plata prin Paypal sau plata la livrare.

Comanda va fi procesată doar după ce vom primi confirmarea de plata pe e-mail (office@floriinsibiu.ro). Vă rugăm să completați la explicațiie de plată informațiile din factura proformă (ID comandă, produs comandat).

4. Prin depunere numerar la ghișeul oricărei sucursale a Băncii Transilvania sau prin transfer bancar, în contul RO13BTRLRONCRT0CO0971601: în cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii vei primi pe e-mail factura proformă, unde vei găsi toate aceste detalii necesare pentru efectuarea plății.

Comanda va fi procesata doar dupa ce vom primi confirmarea de plata pe e-mail (office@floriinsibiu.ro). Vă rugăm să completați la explicațiile de plată informațiile din factura proformă (ID comandă, produs comandat).

Livrarea aranjamentelor și buchetelor de flori prin floraria online Flori in Sibiu.ro se face în maximum 4 ore de la confirmarea plății comenzii. Daca din cauze ce nu țin de floraria online FloriinSibiu.ro, comanda nu poate fi livrată, ea ramane în stare procesată si disponibilă la livrare timp de 48 de ore. Daca în acest timp livrarea aranjamentelor sau a buchetelor de flori nu a putut fi efectuată (din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda de flori se anulează automat dupa 48 de ore, fără posibilitatea de returnare a contravalorii plății.

Închide meniul
×

Coșul meu