Reducere!
Adaug la Favorite
Adaug la Favorite

Buchet cu 101 trandafiri roșii

1,200.00 lei

Reducere: 300.00 lei (20%)

Alege să trimiți un cadou alături de acest aranjament floral pentru ca surpriza să fie și mai placută. Selectează produsul dorit din lista de mai jos, acesta va fi adăugat apoi automat la coșul tău.

Bomboane Toffifee

Bomboane Raffaello

Vază mare deschisă

Jucărie de pluș mare

Mesaj pentru felicitare – GRATUIT

Câmpul data de livrare este obligatoriu
Nu ai selectat momentul din zi pentru livrare. Acest câmp este obligatoriu.
-20%
  • Livrarea este GRATUITĂ în orașele Sibiu și Mediaș precum și în localitățile Șelimbăr, Șura Mare, Rașinari, Târnava, Brateiu, Moșna.
  • Livrarea este GRATUITĂ la comenzile cu o valoare de peste 700 lei pentru celelalte localități din județul Sibiu.
  • Livrarea se face contra cost pentru celelalte localități din județul Sibiu și din jurul acestuia (Mureș, Alba, Brașov), costul fiind 1 leu/km.
  • Află mai multe în pagina "Despre livrare"

Acest produs a fost ales în ultima lună, de către clienții noștri, de 3 ori.

Detalii

Culoare predominantă

Roșu

Tu trebuie doar să alegi buchetul sau aranjamentul care îți place, să adaugi cadoul dorit și să plasezi o comandă fie pe site, la telefon, pe email sau pe chat. Asigură-te că selectezi data în care trebuie livrat produsul și lași și un mesaj pentru persoana căreia îl dăruiești.

Comenzile plasate după ora 20:00 se vor livra a doua zi.

DIMENSIUNE

Buchetele și aranjamantele cu dimensiune standard conțin un anumit număr de fire de flori și verdeață. Buchetele și aranjamentele cu dimensiune mare conțin de regulă un număr dublu de fire de flori și verdeață. La alegerea dimensiunii dorite pentru fiecare produs vor fi afișate și vei putea vedea în dreptul prețului și diferențele dintre cele două tipuri de buchete sau aranjamente.

UTIL

Pentru un mesaj direct către noi sau orice alte informații suplimentare cu privire la comandă te rugăm să folosești secțiunea “Informații adiționale ”, disponibilă în pagina de finalizare a comenzii (ultimul pas). Comanda va fi prelucrată doar după ce avem confirmarea plății, indiferent de metoda de plată aleasă. Cumpărarea unui produs presupune că ați citit și agreat termenii și condițiile prezentate pe acest website.

Notă: Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete. Ca atare, în anumite cazuri aceastea pot fi sub forma de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, daca în încapere sunt între cca. 20 și 25 de grade Celsius iar destinatarul se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui.

CADOURI

  • Cutia cu bomboane de ciocolată Toffifee are 125 g.
  • Cutia cu bomboane Raffaello are 240 g, de diferite forme și mărimi.
  • Dimensiuni vaza mare deschisă: 32 cm înalțime x 18 cm diametru. Crinii, Calele sau Irișii sunt cele mai potrivite flori pentru o astfel de vază.
  • Jucaria de pluș mică are 15-20 cm în dimensiune și poate să difere în funcție de stocul disponibil, păstrându-și însă dimensiunea.

LIVRARE

Livrarea buchetelor și aranjamentelor prin intermediul florăriei noastre se face în județul Sibiu, de luni până sâmbătă între orele 08:00 și 20:00. În cazuri excepționale și la cerere, putem livra și duminica.

Costurile de transport nu sunt incluse în pretul produsului, acolo unde livrarea nu se încadrează în zonele unde aceasta este gratuită. Puteți verifica taxa de livrare după ce ajungeți în paginile coșului de cumpărături sau confirmare comandă. Puteți achiziționa buchetele sau aranjamentele prin plata online sau transfer bancar.

Livrarea în orașele Sibiu și Mediaș este GRATUITĂ iar pentru celalalte localități din județul Sibiu și limitrofe costul livrării este de 1 leu/km și va fi calculat automat în momentul alegerii localității de livrare.

În funcție de ora la care se efectuează comanda și de adresa de destinație, comanda se livrează între 2 ore și 6 ore de la momentul confirmării plății. Va fi afișat un mesaj de informare atât în coșul de cumpărături cât și în pagina de confirmare comandă.

Daca din motive ce nu țin de florăria noastră, comanda de flori nu poate fi livrată, ea ramane procesata și disponibilă la livrare timp de 48 ore. Daca în acest  timp livrarea nu a putut fi efectuată, din cauze ce țin de disponibilitatea destinatarului, comanda se anulează automat, fără posibilitatea de restituire a sumelor aferente plății respective.

Pentru a vă asigură că produsul comandat este cât mai apropiat de varianta finală, vă recomandăm să folosiți serviciul nostru “FOTOGRAFIE CU ARANJAMENTUL ÎNAINTE DE LIVRARE”, prin bifa disponibilă în pagina de prezentare a produsului dorit. 

Impresii

Deocamdată nu există impresii pentru acest produs.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Închide meniul
×

Coșul meu