Adaug la Favorite
Adaug la Favorite

Buchet Alb – Mov

Acest delicat buchet este alcătuit din trandafiri albi și iriși mov.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil momentan.

Descriere

* Imaginea este cu titlu de prezentare și nu conține vaza, aceasta reprezintă un produs separat.
** Nuanța florilor poate fi diferită în funcție de stocul disponibil (culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă decât în fotografie).

Detalii

Culoare predominantă

Alb, Mov

Tu trebuie doar să alegi buchetul sau aranjamentul care îți place, să adaugi cadoul dorit și să plasezi o comandă fie pe site, la telefon, pe email sau pe chat. Asigură-te că selectezi data în care trebuie livrat produsul și lași și un mesaj pentru persoana căreia îl dăruiești.

Comenzile plasate după ora 20:00 se vor livra a doua zi.

DIMENSIUNE

Buchetele și aranjamantele cu dimensiune standard conțin un anumit număr de fire de flori și verdeață. Buchetele și aranjamentele cu dimensiune mare conțin de regulă un număr dublu de fire de flori și verdeață. La alegerea dimensiunii dorite pentru fiecare produs vor fi afișate și vei putea vedea în dreptul prețului și diferențele dintre cele două tipuri de buchete sau aranjamente.

UTIL

Pentru un mesaj direct către noi sau orice alte informații suplimentare cu privire la comandă te rugăm să folosești secțiunea “Informații adiționale ”, disponibilă în pagina de finalizare a comenzii (ultimul pas). Comanda va fi prelucrată doar după ce avem confirmarea plății, indiferent de metoda de plată aleasă. Cumpărarea unui produs presupune că ați citit și agreat termenii și condițiile prezentate pe acest website.

Notă: Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete. Ca atare, în anumite cazuri aceastea pot fi sub forma de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, daca în încapere sunt între cca. 20 și 25 de grade Celsius iar destinatarul se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui.

CADOURI

  • Cutia cu bomboane de ciocolată Toffifee are 125 g.
  • Cutia cu bomboane Raffaello are 240 g, de diferite forme și mărimi.
  • Dimensiuni vaza mare deschisă: 32 cm înalțime x 18 cm diametru. Crinii, Calele sau Irișii sunt cele mai potrivite flori pentru o astfel de vază.
  • Jucaria de pluș mică are 15-20 cm în dimensiune și poate să difere în funcție de stocul disponibil, păstrându-și însă dimensiunea.

Impresii

Deocamdată nu există impresii pentru acest produs.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Închide meniul
×

Coșul meu